© 2023 by Alter Band. Proudly created with Wix.com

Artikel. 03 Marts 2020

Vi ønsker jer alle en rigtig  god forår. NYHED AMEK duo har her i Januar og Februar  2020 Udgivet 2 stk. Single CD'er  1 med 2 numre på og 1 med 3 numre på. De kan kun købes i vores web shop. og kun som Streaming. og ikke fysisk cd'er.  AMEK duo udkommer også i Marts måned d. 16-2020 med et fuld album som CD. med 22 numre på ( Titel: AMEK duo Jubilæum 10 år Live CD ) Og den kan købes som CD hos AMEK duo og AM-Studio.  find oplysningerne under fanen kontakt her på siden :-)

 

Artikel. 01 Oktober 2019

Vi ønsker jer alle en rigtig  god efterår. Vi arbejder meget i vores studio " AM-Studio " hvor vi får mange besøg af andre kunstner som gerne vil udgive en CD skive. og Promotion CD'er og Polterabende arrangementer. Osv. Vi i AMEK duo arbejder også selv på at få udgivet noget nyt musik. vi regner med det bliver til foråret 2020.  Vi har heldigvis meget at se til i musikkens tegn. og det elsker vi Anne Marie & Eddie. 

 

Artikel. 12 Februar 2019

Vi ønsker jer alle en rigtig god år 2019. Vi skriver ikke så meget her på dette felt. men følg med alligevel. For her komme nyt på siderne så kik ind på div. sider for at følge med der. Eller besøg vores Facebook side. klik på fanen i toppen her (F) osv. Vi er altid klar med en god tilbud både som AMEK duo og i vores lille musik studie her i Vestervig Thy  ( AM-Studio )  så ring hvis du vil høre mere Tak.

 

 

Artikel. 25 December 2018

 

Vi ønsker jer alle en rigtig Glædelig  Jul samt et lykkebringende Nytår. 

Mvh. Anne Marie & Eddie Knudsen

Besøg Amek's nye Web Shop. 

Og vores nye musik studie.

Klik på fanen. AM-Studio. 

 

 

Artikel. 06 November 2018

Besøg Amek's nye Web Shop.  Og vælg lige den sang du kan lide. du kan strime alle de sange du kan lide. også vores Jule numre osv.

Amek duo har rigeligt at se til. så vil du have musik til dit/jeres næste arrangement er det med at få det bestilt  i god tid.

OBS. AM-Studio har fået godt gang i indspilningerne af nye CD'er og Promotion CD'er og Polterabend arrangementer her i Studiet. Og vi har også fået gode nye kunstner til at indspille her i studiet. Og som sagt er vi nok landets billigste inden for den kvalitet vi leverer her i AM-Studio. Så skal du have din musik/sang ud på CD så er vi klar til at give dig/jer et super indspilnings tilbud. så kontakt os allerede i dag. så finder vi en tid sammen til jeres indspilning af CD

Artikel. 17 Oktober 2018

Besøg Amek's nye Facebook side. du klikker blot på ( F ) ikonet her ovenfor.

Besøg Amek's nye side, hvor du også kan lytte til vores musik og meget mere på ( Spotify )  klik på logoet ovenfor.

Artikel. 10 Oktober  2018

Amek duo. Er igang  med at lave en ny hjemmeside. og vi satser på at den bliver 100% færdig i løbet af Januar - Februar 2019  så følg med her.

Artikel. 9 Oktober 2018

AM-Studio. Har nu åben for andre musiker/Kunstner som kan indspille deres musik m.m. i AM-Studio. vi laver CD produktion. Hele albums til demo / single / maxi single cd'er og Promotions CD'er. ja kort sagt næsten alle former for, indspilning og Reklame spots og lydbøger m.m. så vil du have din musik ud i verden. Vi hjælper gerne med at hive rettighederne hjem. på dit musik hvis det skal udgives som salgs/medie udgivelser osv. Kontakt AM-Studio i Vestervig Thy :-)

Artikel. 7 Oktober  2018

AMEK duo.  Er et af Danmarks populære solist par. Amek duo er også kendt som ægteparret, Anne Marie & Eddie Knudsen.  Vi har nu eksisteret i godt 8 år. Og vi har det sådan med det musik vi laver, skal være så publikum får en fed oplevelse, og at de føler at de er en del af showet når vi optræder. AMEK har optrådt rundt i landet, og uden for den Danske grænse. Og de er populære for deres musik stil. og deres optræden m.m.

Amek har optrådt på div. Store samt små TV stationer. Også i Norge og Sverige.  Og Amek har været rundt og besøge et hav af Radiostationer både store og små. Ja alle får besøg af Amek duo når der er tid til det. Vi elsker musik der swinger og noget man kan danse til. og vi elsker at synge Dansk Top og lidt Engelsk musik som passer ind i stilen. Og noget som alle kan synge med på. "Så er der Fest"

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now