© 2023 by Alter Band. Proudly created with Wix.com

Solist parret.  Anne Marie & Eddie

NEWSFEED

24 Nov 2023

NEWS ARTICLE_

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. Let your users get to know you.

24 Nov 2023

NEWS ARTICLE_

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. I’m a great place for you to tell a story and let your users.

Diskografi.  AMEK duo - Anne Marie & Eddie

Anne Marie Knudsen.

 

Mommy & Me

Tuesdays

10:00 am

Little League

Saturdays

11:30 am

Diskografi:  Anne Marie Knudsen.

Anne Marie.

Hun er opvokset i Struer  Har haft en tryg barndom med sin mor og far. Anne Marie her altid været aktiv inden for div sportsgrene og ikke mindst Dans og Musik. Her iblandt Folkedans. og Trommeslager i Struer tambourkops. Og på hjemme fronten spillede hun på stue orgel og senere på Keyboard. Anne Marie gik også til kor sang i D.U.I huset i Struer. 

Diskografi:  Eddie L. Knudsen.

Eddie Laustsen Knudsen. Kom til verden i Borgen i Bedsted Thy.  Eddie havde en tryg barndom med sin far og mor. Eddie havde altid krudt i røven og skulle slå/spille på alt. Eddie's far var musiker, så Eddie fik jo musikken ind med modermælken. Og ja Eddie startede med at spille som  5 årig. på Keyboard og det blev senere i livet til Guitar. Men pludseligt en dag mødte Eddie en trommeslager fra sin fars medvirkende By orkester. Jørgen Jeppesen som var trommeslager der. Og ja dem måtte Eddie jo op og prøve. Ja så var vejen  lagt for Eddie. Så som 8-9 årig var det tromme spil som Eddie kastede sig over. og der blev øvet meget flittig. og spillet i div ungdoms bands siden han var 13.14 år. og der blev spillet pop/rock musik den gang.  Men Eddie skiftede musikstil. Eddie stilede højere og højere op med sit trommespil. og Eddie var med i flere populære Dansebands allerede som 19 årig. Det blev til mange jobs over hele Danmark med div. Danseorkester og en dag kom jo så den populære danseband " SANTA " som Eddie lagde navn til. Det blev en super succes for Santa gennem 17 år. med masser af hits på CD. Osv. Eddie Besluttede at nedlægge gruppen Santa. for at starte på en frisk. der gik et par år inden en ide opstod. hvor Eddie's  hustru Anne Marie kastede en bold op i luften. " vi kunne da lave en solistpar os to sammen " og ja så gik vi i gang med at øve sang Anne Marie havde gået til kor sang i de unge år. men jeg Eddie Knudsen havde aldrig sunget. så det var helt fra begyndelsen træning i sang. Så nu var solistparret " AMEK duo " Født. og som sagt står AMEK for ( Anne Marie Eddie Knudsen )

AM-Studio.

Vores lille musik studio " AM-Studio " startede vi med at lave da vi pludseligt ikke kunne komme ud og optræde mere. Pga. Ændringer i familielivet i året. 2014!. Hvad skulle vi så gøre. Anne Marie og jeg, alt var sat i stå. AMEK duo måtte lukke næsten helt ned. Så kom ideen med at opbygge et musik studio i vores store garage anlæg. altså lidt efter lidt. i det vi havde købe den gamle buscentral i Vestervig By. Så der var jo rigeligt med plads. Og vi begyndte / Eddie begyndte at bygge et musik studie i noget af garage-anlægget. Og hvad skulle det så hede hvis det skulle hedde noget. For studiet var kun til vores eget brug, da vi ikke kunne komme på landevejen igen, før efter måske 7-8 år igen. Men vi fik jo brugt vores musik studio til vores eget musik og vi kunne øve når der var tid til det, herhjemme hos os selv. så vi ikke glemte alt det vi havde lært som sanger/musiker. Og vi fik skam også fundet et navn til vores musik studio. og det kom næsten helt af sig selv hvad den skulle hedde. så navnet blev ( " AM-Studio " ) ja så nem var det skam. Men som sagt var studie projektet kun til AMEK selv. og vi skulle ikke lave musik/indspilninger til andre Musiker / Kunstner her i AM-Studio. Men skæbnen ville jo at lige pludseligt at vi lavede en test med vores datter ( Anita ) og det gik faktisk ok. Og så kom der andre kunstner som gerne ville lave en indspilning, og udgive en CD. og det var jo stort, for jeg ( Eddie ) anede ikke om jeg kunne lave en sådan CD indspilning og lave det så det kunne udgives til Radiostationer og TV m.m. men vi gik i gang. Og senere kom en gruppen til studiet og ville udgive Demo CD. og ja vi gik i gang. og nu har vi indspillet en del Cd'er for andre Kunstner. Så ja, Vores lille musik studio AM-Studio kører stille og rolig derud ad. Så Book tid i vores lille studio. her er ingen binding. vi snakker omkring det du ønsker at få indspillet. og vi har også prof. musiker tilknyttet hvis det skal anvendes osv. Du kan se mere på siden ( AM-Studio ) i menuen

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now